HR++ Dubbelglas

HR++ Dubbelglas

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

HR++ dubbelglas is de ultieme keuze als u op zoek bent naar optimale isolatie en energiebesparing voor uw ramen. Bij Venster Center Dordrecht bieden we hoogwaardig isolatieglas, een essentiële innovatie voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving. Ons HR++ isolatieglas staat bekend om zijn superieure isolatie-eigenschappen, waardoor uw huis het hele jaar door aangenaam en energiezuinig blijft.

De voordelen van HR++ dubbelglas

Venster Center is expert in dubbelglas

Dubbelglas in huis en op kantoor kent grote voordelen:

U bespaart aanzienlijk op uw gasrekening: Dubbelglas helpt uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Het isolatieglas kan leiden tot lagere energierekeningen.
Het wooncomfort wordt verhoogd: Dubbelglas kan helpen uw huis comfortabeler te maken door de luchtvochtigheid te reguleren.
Verminderde geluidsoverlast: Dubbelglas helpt geluidsoverlast van buitenaf te verminderen. Dit kan zorgen voor een rustigere en comfortabelere woonomgeving.

Voor het leveren en monteren van HR ++ dubbelglas is Venster Center in Dordrecht uw specialist.

Sterk isolatieglas

HR++ dubbelglas behoort tot de meest geavanceerde vormen van isolatieglas op de markt. De ‘HR’ staat voor ‘Hoog Rendement’, wat betekent dat dit glas een uitzonderlijke thermische isolatie biedt. De toegevoegde hoogrendementscoating reflecteert warmte terug de kamer in, terwijl de speciale gasvulling tussen de glaslagen zorgt voor extra isolatie. Dit resulteert niet alleen in een aangename temperatuur in huis gedurende het hele jaar, maar helpt ook om energieverlies te minimaliseren, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Met isolatieglas ook wel HR++ dubbelglas genoemd investeert u in een comfortabele woonomgeving en draagt u bij aan een duurzamere toekomst voor uw huis.

Dubbelglas oplossingen

Dubbelglas is er in verschillende soorten en maten. Venster Center biedt een breed scala aan dubbelglasopties, zodat u de perfecte oplossing voor uw huis kunt vinden. Ons dubbelglas is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. In de loop van meer dan dertig jaar tijd heeft Venster Center Dordrecht tal van beglazingen uitgevoerd in grotere en wat kleinere projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van HR++ dubbelglas in bestaande woningen, waarmee u als woningeigenaar veel geld per jaar op energiekosten kunt besparen. Alles voor een optimaal geïsoleerde woning!

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Dubbelglas laten plaatsen door professionals

Plaatsen is vakwerk

Het correct vervangen van enkel glas en de nauwkeurige installatie van dubbel glas zijn cruciaal voor de duurzaamheid van uw ramen en kozijnen. Het is daarom essentieel dat dit wordt uitgevoerd door een ervaren bedrijf. Onze buitendienst staat klaar om u thuis advies te geven over het meest geschikte glastype en om de plaatsingsomstandigheden te beoordelen.

Neem contact op met Venster Center over dubbelglas

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag de perfecte dubbelglasoplossing voor uw huis te vinden. Ook op zoek naar zonwering of rolluiken? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!

Venster Center biedt ook professionele glashersteldiensten aan. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit of het herstellen van beschadigd glas, onze vakmensen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.

Veelgestelde vragen

Over hoog rendements glas
Voordelen van dubbelglas HR ++ op maat

✓ U bespaart aanzienlijk op uw gasrekening: Dubbel glas op maat helpt uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Het hoog rendements glas
kan leiden tot lagere energierekeningen.
✓ Het wooncomfort wordt verhoogd: Het dubbele raam kan helpen uw huis comfortabeler te maken door de luchtvochtigheid te reguleren.
✓ Verminderde geluidsoverlast: Dubbelglas helpt geluidsoverlast van buitenaf te verminderen. Dit kan zorgen voor een rustigere en comfortabelere woonomgeving.

Voor het leveren en monteren van dubbelglas is Venster Center in Dordrecht uw specialist.

Wat is het verschil tussen dubbelglas en HR++ glas?

HR++ dubbelglas biedt een hogere isolatiewaarde dan standaard dubbelglas. Het heeft een U-waarde van 1.1, wat betekent dat het beter isoleert en warmteverlies minimaliseert. Dit resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten.

Welk glas isoleert het beste?

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de specifieke eisen en behoeften van een gebouw, het budget en het klimaat. Over het algemeen staan hoogrendementsglas (HR-glas) en triple glas bekend om hun uitstekende isolerende eigenschappen.

wat is Thermopane glas?

Thermopane glas is dubbelglas van het merk Thermopane. In de algemene context wordt de term “thermopane” soms gebruikt als een informele benaming voor dubbel glas in het algemeen.

Welke soorten dubbel glas zijn er?
  • Standaard dubbel glas: Dit isolatieglas bestaat uit 2 lagen glas met lucht ertussen.
  • Hoogrendements glas (HR-glas): Dit glas heeft een speciale coating op het binnenoppervlak dat de warmte beter binnenhoudt. Er zijn verschillende gradaties, zoals HR, HR+, en HR++. HR++ isoleert doorgaans het best door de toevoeging van een edelgas (meestal argon) tussen de glaslagen.
  • Triple glas: Dit bestaat uit drie lagen glas met twee lucht- of gaslagen ertussen. Triple glas biedt nog betere isolatie dan standaard dubbel glas en is vooral geschikt voor woningen met hoge isolatie-eisen.
  • Geluidswerend glas: Speciaal ontworpen om geluid van buitenaf te verminderen. Het heeft vaak extra dikke glaslagen of geluidsisolerend materiaal tussen de glaslagen.
  • Zonwerend glas: Bevat een speciale coating die de zonnestralen reflecteert, waardoor het in de zomer de warmte buiten houdt.
  • Veiligheidsglas: Voorzien van een extra laag folie tussen de glaslagen, waardoor het sterker is en bij breuk in grote stukken bij elkaar blijft. Dit vermindert het risico op letsel.

Let op: Wij verkopen en installeren alleen HR++ isolatieglas.

Is het mogelijk om nieuwe ramen in bestaande kozijnen te plaatsen?

Dubbelglas plaatsen is zeker mogelijk in uw bestaande kozijnen.

Wat kost dubbel glas vervangen?

De kosten voor het plaatsen van dubbel glas variëren. Als u meer informatie wilt over de kosten voor uw situatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis offerte.

Wanneer dubbel glas vervangen?

Dubbel glas vervangen gebeurt vaak na ongeveer 20 jaar. Naarmate het glas ouder wordt, neemt de kans op condens aan de binnenkant van het dubbel glas toe. Als u ervoor zorgt dat het dubbel glas vervangen wordt door een specialist, gaat het hoogrendementsglas langer mee.

Ga naar de bovenkant