Zonwering onderhoud en reparatie

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Onderhoud en reparatie van zonwering en rolluiken

Venster Center staat voor u klaar

Zijn uw zonwering en/of rolluiken toe aan onderhoud? Dan kunt u terecht bij Venster Center! Wij bieden u professionele diensten voor onderhoud en reparatie om ervoor te zorgen dat uw zonwering en rolluiken in topconditie blijven. Onze ervaren technici zijn getraind om alles van kleine reparaties tot grondige onderhoudsbeurten uit te voeren, zodat uw zonwering en rolluiken soepel blijven werken en bestand zijn tegen de elementen. Of het nu gaat om het vervangen van versleten onderdelen, het oplossen van storingen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij staan paraat om ervoor te zorgen dat uw investering in zonwering en rolluiken duurzaam is.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u wilt weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Preventief onderhoud van zonwering en rolluiken is noodzakelijk

Behoud de beste kwaliteit

Onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en worden met fabrieksgaranties geleverd. Voor het langdurig en probleemloos functioneren is echter, net als voor uw cv, airco en auto, regelmatig preventief onderhoud noodzakelijk. Onderhoud en reparaties kunnen wij deskundig voor u verzorgen. Bestaande zonwering kunnen wij vaneen nieuw doek voorzien en eventueel elektrisch bedienbaar maken. Daarnaast vervangen we ook motoren en optrekbanden van uw zonwering of rolluiken.

Neem voor preventief onderhoud en reparatie contact op met ons of kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact op voor onderhoud en reparatie door Venster Center

Behoud de beste kwaliteit

Verleng de levensduur en prestaties van uw zonwering en glaswerk met professioneel onderhoud en reparatie door Venster Center. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of om een afspraak te maken met een van onze experts of kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden door te spreken.