Plisségordijnen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Wij zijn expert in

Plisségordijnen

Plissegordijnen zijn verticaal verschuifbare gordijnen. In vergelijking met rolgordijnen kunnen plissegordijnen op elke stand gezet worden. Dit betekent dat u het gordijn bijvoorbeeld ook alleen aan de onderkant van uw raam kan zetten, of juist in het midden. U bepaalt zelf hoe veel licht er naast zonlicht naar binnen komt. In het Drechtstedengebied adviseert Venster Center Dordrecht u graag over de toepassing van dit product voor uw woning of kantoor.

Keuze in kleur, materiaal en bediening

Door de beschikbaarheid van plissegordijnen in diverse materialen heeft dit product zich ontwikkeld tot een modieuze vorm van raamdecoratie. Venster Center Dordrecht biedt ze aan voor middelmaat tot kleine ramen (eventueel met schuine bovenzijde) en dat alles in diverse kleuren. Het materiaal passen we graag aan op de interieur van de specifieke ruimte.

Meer over SmartCord bediening

Smart Cord is een modern bedienings-systeem,  de bedienings-koordjes blijven  altijd op de zelfde lengte en liggen dus niet op de grond of vensterbank.

Bij dit product geldt een garantie van 1 jaar op de materialen

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Plisségordijnen

Bij Venster Center

U reguleert met plissegordijnen heel gemakkelijk de lichtinval in een ruimte. Denk aan een zolderraam met een laagstaande zon, u wilt niet in het donker zitten, maar ook niet in de zon. Dan kiest u er voor om het gordijn naar de onderste helft van uw raam te schuiven. Tevens kunt u uw privacy ook gemakkelijk regulieren. Ze accentueren op een mooie manier uw raampartij. Door de beschikbaarheid in diverse kleuren zijn het echte blikvangers voor elke raampartij.