Knikarmschermen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Waarom kiezen voor knikarmschermen? 

Ideaal voor de begane grond van een woning

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Knikarmschermen zijn ontworpen met verstelbare armen die horizontaal uitstrekken en uitschuiven, waardoor ze een grote oppervlakte kunnen bedekken. Doordat de steunen vlak onder het scherm hangen, geeft dit geen beperkingen met het lopen er onderdoor. Met een knikarmscherm kunt u de gewenste schaduw creëren en de intensiteit van het zonlicht regelen. Of u nu wilt ontspannen op uw terras of een buitenfeest organiseert, knikarmschermen bieden flexibele en aanpasbare zonwering. Ze worden dan ook vaak gebruikt op de begane grond van woningen.

Zoekt u zonwering voor eerste of tweede verdiepingen? Kijk dan op de pagina uitvalschermen.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Knikarmschermen kopen

Een ruim assortiment aan knikarmschermen

Venster Center Dordrecht is uw ervaren partner voor een effectieve en stijlvolle zonwering van knikarmschermen voor uw woning, kantoor of werkplaats in het Drechtstedengebied. In onze showroom kunnen wij u de mogelijkheden laten zien die het beste passen bij uw woning of pand. De juiste zonwering zorgt niet alleen voor een aangename, verkoelende schaduw, maar draagt ook bij aan energiebesparing bij panden met airconditioning.

Bij Venster Center bieden we een breed scala aan knikarmschermen, zodat u de perfecte zonwering kunt vinden die past bij uw stijl en behoeften. Van moderne en strakke ontwerpen tot klassieke en tijdloze stijlen, wij hebben verschillende kleuren en verschillende patronen om het naadloos te laten aansluiten bij uw buitenruimte. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om met zonweringdoeken met hoge UV-beschermingsfactor de zonne-energie – die nog door het doek heen komt – extra te reduceren. Kortom, er zijn veel mogelijkheden!

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Onze knikarmschermen zijn zonder uitzondering maatwerk-producten. Wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening. Tot slot kunnen uw knikarmschermen deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem, waardoor u met uw smartphone uw knikarmschermen, binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht, de expert op het gebied van zonwering!