Screens

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Screens voor bescherming tegen de zon

Creëer een comfortabel binnenklimaat

Screens zijn een populaire manier om uw woning of kantoor te beschermen tegen de zon. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten (stormvaste screens/zipscreens) en maten, zodat u altijd de perfecte screen voor uw situatie kunt vinden. Met screens kiest u voor een strakke en moderne vorm van zonwering. Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Screens zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren met verduisterend doek voor bijvoorbeeld de slaapkamer of juist (deels) lichtdoorlatend doek in de woonkamer. Met deze laatste behoudt u in uw woonkamer het zicht op straat, terwijl het zicht van buiten naar binnen wél belemmerd wordt. Zo is uw privacy gewaarborgd en voorkomen we dat de zon op een hinderlijke manier naar binnen schijnt en daarmee uw interieur verkleurd.

In het Drechtstedengebied is Venster Center Dordrecht uw specialist in screens.

SOLAR screens op zonne-energie

SOLAR screens op zonne-energie zijn de ideale oplossing voor energiebewuste en milieubewuste huiseigenaren. Onze SOLAR screens worden met een oplaadbare batterij uitgevoerd. Deze zit keurig onzichtbaar weggewerkt in het kastje van het screen. Het kleine zwarte SOLAR paneeltje zit buiten op het kastje van het screen gemonteerd. Deze geavanceerde screens zijn uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen, waardoor ze zelfvoorzienend zijn en geen externe stroombron nodig hebben. Binnen in uw woning zullen er dus geen kabelgoten of schakelaars gemonteerd worden. U kunt de SOLAR screens op zonne-energie bedienen met een mooie kleine handzender. Stap in de toekomst van slimme en energie-efficiënte zonwering en ontdek de vele voordelen van solar screens voor uw woning.

Waar kunnen screens geplaatst worden?

Door de bevestiging tegen de ramen vallen screens niet op in het aanzicht van uw huis. Bovendien zijn screens eenvoudig aan te brengen op vrijwel alle ramen en wordt het functioneren weinig beïnvloed door regen en wind. Naast de standaarduitvoering biedt Venster Center Dordrecht ook screens in een windvaste zipp-uitvoering.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Comfort met elektrische bediening

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Venster Center Dordrecht biedt diverse mogelijkheden voor de bediening van screens. Somfy is een vooraanstaande fabrikant voor de elektrische bediening van bijvoorbeeld rolluiken en screens. Zo is het mogelijk om uw zonwering op afstand met een smartphone te bedienen of met handzenders die in uw woning worden geplaatst.

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze showroom. We laten u graag de verschillende mogelijkheden van kwalitatief hoogwaardige screens zien, evenals de diverse mogelijkheden qua bediening. Van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!
Ook op zoek naar dakramen, kunststof kozijnen of garagedeuren? U vindt het allemaal bij Venster Center in Dordrecht!

Verschillende bedieningsmogelijkheden 

Van alle gemakken voorzien!

Onze screens zijn zonder uitzondering maatwerk-producten. Wanneer u op meer comfort bent gesteld – gaat de voorkeur uit naar elektrische bediening. Tot slot kunnen uw screens deel uitmaken van een Somfy Connectivity systeem, waardoor u met uw smartphone uw screens, binnen- of buitenverlichting, zonwering en/of garagedeur kunt bedienen. Ook als u niet thuis bent!

Ook op zoek naar (isolatie)glas, raamhorren of raamdecoratie? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!