Plissé hordeur

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Plissé hordeuren op maat

voor gemak en bescherming

Plissé hordeuren zijn een slimme en stijlvolle manier om uw huis te beschermen tegen insecten terwijl u de frisse lucht binnenlaat. Ze zijn ook ideaal voor het creëren van een naadloze overgang tussen uw binnen- en buitenruimtes. De plissé hordeuren van Venster Center zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Ze kunnen worden aangepast aan de afmetingen van uw deuropening en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij uw interieur te passen.

Waarom een plissé hordeur?

Een plissé hordeur is bijzonder gebruiksvriendelijk en werkt zonder veerspanning, waardoor zij in elke gewenste stand blijft staan. Het zwartgeplisseerde gaas is enigszins zonwerend, zeer sterk en duidelijk zichtbaar. Een plissé hordeur past in ieder interieur en is onderhoudsvrij. Vanzelfsprekend levert Venster Center ook de traditionele vaste hordeur met scharnieren, een sluitsysteem en een schopplaat aan de onderzijde.

Een dubbele plissé hordeur, ideaal voor schuifpuien en openslaande deuren

De plissé hordeur is favoriet voor alle deurtypes. Deze wordt standaard in enkelvoudige deuruitvoering geleverd. Maar wij kunnen ook hordeuren voor een schuifpui of een hor voor openslaande deuren verzorgen. De dubbele plissé hordeur is hier de perfecte oplossing voor.

Plissé hordeur kopen bij Venster Center

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Voor een afgewogen keuze raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan alle raamhorren en hordeuren werkend opgesteld. Wij hanteren snelle levertijden. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist in raamhorren en (plissé) hordeuren in het Drechtstedengebied.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Onze oplossingen

voor horren