Garagedeur Dordrecht

Bent u op zoek naar een garagedeur Dordrecht? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center is al jaren uw specialist op het gebied van garagedeuren. Zo kunt u bij ons terecht voor kanteldeuren, sectionaaldeuren of openslaande garagedeuren. Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, passend bij uw woning of garagebox.

Garagedeuren moeten in de eerste plaats gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Bovendien moeten snel en geluidloos geopend en gesloten kunnen worden. Niet te vergeten moet u goed en veilig met de auto naar binnen en buiten kunnen rijden. Daarnaast is de duurzaamheid belangrijk, want garagedeuren worden vaak intensief gebruikt. Venster Center levert Novoferm garagedeuren waar u elke dag plezier van heeft.

Garagedeuren Papendrecht
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
garagedeur dordrecht

Kanteldeuren

Kanteldeuren bewegen zich over een rails langs het plafond en bieden op die manier een stabiele ophanging en een maximale doorrijdopening. Dit type garagedeur beschikt over vederlichte bediening door middel van afgeschermde veren. Kanteldeuren kunnen geleverd worden met een ingebouwde loopdeur.

garagedeur dordrecht

Sectionaaldeuren

Sectionaal garagedeuren zijn samengesteld uit een aantal dubbelwandige, geïsoleerde stalen panelen die verticaal naar boven openen. De panelen zijn – voor isolatie – gevuld met CFK vrije polyurethane hard schuim. In tegenstelling tot kanteldeuren, draaien sectionaal garagedeurendeuren niet naar buiten. Hierdoor passen ze altijd.

garagedeur dordrecht

Openslaande deuren (Duoport)

Duoport garagedeuren zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De deur kan gewenst met een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere opties geleverd worden.

Garagedeur Dordrecht | Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten? Neem contact op met Venster Center over Novoferm garagedeuren! U kunt op de onderstaande buttons klikken, voor direct contact!

In de showroom van Venster Center staan de meest gevraagde types garagedeuren opgesteld. Laat u overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving! Omdat montage-omstandigheden vaak per garage verschillend zijn, kunt u ook geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze buitendienst. Wij adviseren u graag aan huis. Wij zijn uw Novoferm specialist voor garagedeuren in de Drechtsteden.