Garagedeuren Papendrecht

Bent u op zoek naar garagedeuren Papendrecht? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres!

Garagedeuren moeten in de eerste plaats gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Onder andere het snel en geluidloos openen en sluiten van de deuren bedoelen wij hiermee. U moet goed en veilig met de auto naar binnen en buiten kunnen rijden. Bovendien is de duurzaamheid belangrijk, want garagedeuren worden vaak intensief gebruikt. Venster Center levert Novoferm garagedeuren waar u elke dag plezier van heeft.

Venster Center is specialist in kanteldeuren, sectionaal garagedeuren en openslaande garagedeuren. Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, passend bij uw woning of garagebox.

Garagedeuren Papendrecht
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
Garagedeuren Papendrecht

Kanteldeuren

Kanteldeuren bewegen zich over een rails langs het plafond en bieden op die manier een stabiele ophanging en een maximale doorrijdopening. Dit type garagedeur beschikt over vederlichte bediening door middel van afgeschermde veren. Kanteldeuren kunnen geleverd worden met een ingebouwde loopdeur.

Garagedeuren Papendrecht

Sectionaaldeuren

Sectionaal garagedeuren zijn samengesteld uit een aantal dubbelwandige, geïsoleerde stalen panelen die verticaal naar boven openen. De panelen zijn – voor isolatie – gevuld met CFK vrije polyurethane hard schuim. In tegenstelling tot kanteldeuren, draaien sectionaal garagedeurendeuren niet naar buiten. Hierdoor passen ze altijd.

Garagedeuren Papendrecht

Openslaande deuren (Duoport)

Duoport garagedeuren zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend geleverd worden. De deur kan gewenst met een drie-puntvergrendeling, gasdrukveer voor comfortabele sluiting, stormketting, thermisch onderbroken profiel en nog diverse andere opties geleverd worden.

Garagedeuren Papendrecht

Wilt u meer weten? Neem contact op met Venster Center over Novoferm garagedeuren! U kunt op de onderstaande buttons klikken, voor direct contact!

In de showroom van Venster Center staan de meest gevraagde types garagedeuren opgesteld. Laat u overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving! Omdat montage-omstandigheden vaak per garage verschillend zijn, kunt u ook geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze buitendienst. Wij adviseren u graag aan huis. Wij zijn uw Novoferm specialist voor garagedeuren in het Drechtstedengebied.