Reparatie schuifpui Dordrecht

Op zoek naar een reparatie schuifpui Dordrecht? Wanneer uw schuifpui defect is en u deze wilt laten repareren bent u bij Venster Center aan het juiste adres. Wij van Venster Center hebben al jaren ervaring en kunnen uw schuifpui deskundig repareren. Graag zijn wij u van dienst met het verhelpen van klachten maar ook voor het onderhoud van uw schuifpui. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Reparatie schuifpui Dordrecht

Bij een defecte schuifpui zorgen wij voor een vakkundige reparatie. Onze monteurs beschikken over de technische kennis en vaardigheden om hang en sluitwerk reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Ook een draaikiepraam of kunststof deur die aanloopt, niet meer  sluit, kapot hang- en sluitwerk, inbraakschaden, tocht- en vochtklachten kunnen zij verhelpen.

Het kan voorkomen dat de storing niet in één keer te verhelpen is omdat er speciaal materiaal besteld moet worden. Dan treft de monteur een noodoplossing en wordt de reparatie afgemaakt bij een vervolgafspraak.

Naast het onderhouden en eventueel repareren van uw schuifpui kunt u ons ook benaderen voor ander hang en sluitwerk van kunststof kozijnen. Hierbij kunt u denken aan: scharnieren van draaikiepramen en sloten van kunststof deuren. Wij kunnen deze voor u vervangen, afstellen of onderhouden. Ook bij andere reparaties kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Wanneer u een reparatie wilt aanmelden kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u vragen heeft is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden. U kunt ook altijd bij ons langskomen in de showroom in de Ambachtstraat 2 in Dordrecht. We nodigen u graag uit!

Volgt u ons al op Facebook? Blijf op de hoogte van onze projecten en volg het laatste nieuws.

reparatie schuifpui dordrecht
reparatie schuifpui dordrecht
reparatie schuifpui dordrecht