Screens buiten elektrisch

Wanneer u op zoek bent naar screens voor buiten die elektrisch zijn, dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center is al jaren dé specialist op het gebied van zonwering. U kunt bij ons onder andere terecht voor rolluiken, markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, screens en meer! In Dordrecht hebben wij een showroom waar u ons aanbod kunt komen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen! U kunt u direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. 

Of u nu screens voor uw huis of voor op kantoor zoekt, Venster Center heeft een groot aanbod en zo zijn er altijd screens die aan uw wensen voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over welke elektrische screens voor buiten bij uw wensen passen. Daarnaast hebben wij goed opgeleide monteurs die de elektrische buiten screens bij u kunnen komen installeren. Zo kunt u genieten van verkoeling tijdens de warme zomerdagen.

Zonwering buiten Dordrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

Zonwering buiten Dordrecht

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering buiten Dordrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Screens buiten elektrisch

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering buiten Dordrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Screens buiten elektrisch | Venster Center is uw partner!

Met screens kiest u voor een strakke en moderne vorm van zonwering. Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Venster Center Dordrecht biedt diverse mogelijkheden voor de bediening van screens. Somfy is een vooraanstaande fabrikant voor de elektrische bediening van bijvoorbeeld rolluiken en screens. Zo is het mogelijk om uw zonwering op afstand met een smartphone te bedienen of met handzenders die in uw woning worden geplaatst.

Screen zonwering elektrisch | Venster Center is uw partner!

Screens zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren met verduisterend doek voor bijvoorbeeld de slaapkamer of juist (deels) lichtdoorlatend doek in de woonkamer. Met deze laatste behoudt u in uw woonkamer het zicht op straat, terwijl het zicht van buiten naar binnen wél belemmerd wordt. Zo is uw privacy gewaarborgd en voorkomen we dat de zon op een hinderlijke manier naar binnen schijnt en daarmee uw interieur verkleurd.

Heeft u nog vragen?

Zit u nog met die ene brandende vraag over de screens buiten elektrisch? Stel uw vraag dan gerust via ons contactformulier. Onze specialisten zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wil u liever even bellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons bereiken op 078 61 61 292.

Wij zien u graag in onze showroom in Dordrecht!