Zonnescherm Dordrecht

Zonnestralen kunnen op een vervelende manier bij u naar binnen schijnen. In uw huis, kantoor of uw werkplaats. De zonnestralen hinderen het zicht naar buiten. Zoekt u een zonnescherm Dordrecht? Venster Center Dordrecht helpt u graag bij het plaatsen van een zonnescherm! Uw partner in raamdecoratie.

Zonneschermen worden ook wel raam decoratie genoemd. Het is namelijk verantwoordelijk voor de hoeveelheid licht dat naar binnen valt. Met het scherm bepaalt u hoeveel licht dit is! Geschikt voor iedere plek. Thuis, maar ook voor uw werkplekken. Bezoek onze showroom in Dordrecht om inspiratie op te doen voor uw raam. Goed om te weten is dat Venster Center zonneschermen aanbiedt in verschillende soorten en maten.

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Zonnescherm Dordrecht | Soorten schermen

Venster Center heeft veel type schermen waar u uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan moderne knikarmschermen. Deze passen bij vrijwel iedere woning, en is ideaal wanneer het boven een vrije doorloopt hangt. Wilt u een zonnescherm boven een plek waar geen doorloop noodzakelijk is? Kies dan voor een uitvalscherm. Wilt u liever klassiek? Een markies is dan een goede keuze. Het heeft een chique uitstraling. Interessant voor bijvoorbeeld uw kantoorpand!

Onderhoud en reparaties

Een zonnescherm moet goed worden onderhouden. Heeft u al een zonwering maar wilt u het laten opknappen of repareren? Met jarenlange ervaring is Venster Center de ideale partij voor deze klus. Goed om te weten is dat wij bestaande zonweringen kunnen vervangen en zelf elektrisch kunnen maken. Er zijn veel mogelijkheden. Klik hier om meer te weten over onderhoud en reparaties.

Kom langs in de showroom!

Bekijk zelf de eindeloze mogelijkheden van Venster Center! Uw partner in zonneschermen uit Dordrecht. Vergeet ons niet te volgen op Facebook!