Zonwerend doek

Bent u op zoek naar een zonwerend doek voor uw woning of bedrijf? Dan bent u aan het juiste adres bij Koning Venster Center! Op het gebied van zonwering, raamdecoratie, ruilluiken en nog veel meer zijn wij al 26 jaar dé specialist. U kunt er zeker van zijn dat wij met onze monteurs en kwaliteitsproducten uitstekend resultaat leveren.

Mocht u willen weten over welke producten wij beschikken, dan kunt u dat hier zien.

Zonwerend doek | Koning Venster Center helpt u graag!

De zon kan een vervelende hindering zijn. Gelukkig bieden wij verschillende oplossingen voor u. Zo hebben wij onder andere een assortiment met rolluiken, screens, knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen. Aan zonweringsdoeken hebben wij een groot aanbod. U kunt hem bij ons geheel naar wens samenstellen. We hebben een ruime keus aan kleuren en patronen. Zo ziet er voor iedereen wel het perfecte doek tussen! Mocht u de doeken in het echt willen bekijken, dan kan dat uiteraard ook. U kunt gewoon langskomen in onze vestiging.

Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij op een kwalitatieve manier uw doek te repareren. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw zonnewering elektrisch te maken. De producten die wij leveren worden standaard met fabrieksgarantie geleverd. Om ervoor te zorgen dat u lang met het product kunt doen is het belangrijk dat er regelmatig wordt onderhouden. Plan daarom regelmatig onderhoudsbeurten vooruit, zodat u altijd voorzien bent van een goed werkend product!

Neem contact op

Als u ons ruime aanbod aan zonwerend doek wilt zien, kunt u een kijkje nemen op de desbetreffende pagina of langskomen bij ons in de winkel. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u te begeleiden.