Zonwering Zwijndrecht

Het is heerlijk als de zon weer gaat schijnen in Nederland. Tenzij het op een hinderlijke manier uw zicht belemmert binnenshuis. Vanwege de weerkaatsing van het licht wordt het lastig om goed op een beeldscherm te kunnen kijken. Bij Venster Center Dordrecht bent u aan het juiste adres voor zonwering Zwijndrecht, wij voorzien u graag van een effectieve en stijlvolle zonwering voor uw woning, kantoor of werkplaats.

Venster Center heeft veel verschillende soorten zonwering. Er is een ruim aanbod kleuren van zonweringdoeken, in rijke schakering van blokstrepen, fantasiedessins of effen doeken. U heeft zelfs de keuze om naast enkele standaard RAL-kleuren de metalen of houten delen van de zonwering in andere kleuren te laten uitvoeren.

Zonwering heeft naast een verkoelde schaduw ook een energiebesparende eigenschap. Wanneer u de juiste kwaliteit zonwering laat installeren hoeft de airconditioning in panden ook minder te werken.

Zonwering Zwijndrecht

Een modernere vorm van zonwering zijn de knikarmschermen. Deze soort zonwering is ideaal als uw zonwering nodig heeft welke boven een vrije doorloop hangt.

De meest klassieke vorm van zonwering zijn de uitvalschermen. Ze zijn geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.

Zonwering Zwijndrecht

Markiezen geven uw woning of kantoor extra uitstraling. Noem het chique, nostalgisch of romantisch: met markizen maakt u uw woning of kantoor af.

Screens worden direct tegen uw ramen bevestigd. Daardoor wordt op een effectieve manier de zon geweerd én kan de privacy binnenshuis eenvoudig geregeld worden.

Zonwering Zwijndrecht

De zon kan op een hinderlijke manier uw serre binnen schijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat het gelijk stukken warmer in uw serre wordt. Met serrezonwering kunt u de ruimte verkoelen.

De primaire functie van rolluiken betreft het buitensluiten van daglicht en zonlicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer effectief voor de verduistering van slaapkamerramen. 

Zonwering Zwijndrecht | Grote keuze in uitvoering en uitstraling

Een knikarmscherm is ideaal als zonwering op een terras, doordat er een obstakelvrije doorloop is. Voor een slaapkamer is een uitvalscherm goed geschikt, dankzij zijn compacte vorm. Als u gaat voor uitstraling en kwaliteit dan zijn markiezen uitermate geschikt. Screens worden bij het functioneren weinig beïnvloed door regen of wind. Venster Center biedt naast de standaarduitvoering ook screens in een eigentijdse windvaste zipp-uitvoering.

Tijdens de zomermaanden is een terrasoverkapping de ideale manier om optimaal van de lange dagen te kunnen genieten op uw terras. Een terrasoverkapping is een permanente zonwering met ingebouwde verlichting. Het is zelfs mogelijk om een terrasverwarming te installeren in de terrasoverkapping, hierdoor kunt u nog langer genieten van de zomeravonden. U vindt bij Venster Center Dordrecht allerlei soorten en maten terrasoverkappingen. U kunt met een serre zonwering tegen redelijke kosten het klimaat in uw serre beïnvloeden.

Contact opnemen

De kwaliteit van een zonwering is erg van belang doordat het aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld. De combinatie van degelijke kwaliteit, fraaie vormgeving en optimale montage zorgt voor jarenlang gebruiksplezier. U heeft bij Venster Center de keuze uit verschillende soorten bedieningsmogelijkheden zoals: handbediening of elektrische bediening met draaischakelaar of afstandsbediening. Voor een volautomatische bediening kan een zon- en windautomaat geïnstalleerd worden. U kunt er zelfs voor kiezen om uw zonwering door middel van uw smartphone of tablet te bedienen, dankzij het Somfy Home Motion systeem. Dit is zelfs mogelijk wanneer u niet thuis bent.

Wij raden u aan een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat u alle mogelijkheden zelf kunt bekijken. Wij voorzien u graag van deskundig advies. U bent van harte welkom bij Venster Center in Dordrecht!