Onderhoud en reparatie kunststof kozijnen

Zijn uw kunstof kozijnen kapot gegaan? Of werken deze niet helemaal meer naar wens? Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres. Venster Center heeft al vele jaren ervaringen in het repareren en onderhouden van kunstof kozijnen. Graag zijn wij u dan ook van dienst bij het verhelpen van klachten en het uitvoeren van onderhoud aan hang en sluitwerk van kunststof kozijnen. Ook scharnieren van draaikiepramen, sloten van kunststof deuren en kunststof schuifpuien kunnen wij voor u vervangen, afstellen of onderhouden. Voor onderhoud en reparatie kunststof kozijnen kunt u contact met ons opnemen!

Onderhoud en reparatie kunststof kozijnen

Venster Center heeft monteurs die beschikken over de technische kennis en vaardigheden om hang en sluitwerk reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Een draaikiepraam of kunststof deur die aanloopt, niet meer  sluit, kapot hang- en sluitwerk, inbraakschaden, tocht- en vochtklachten….

Wij zorgen voor een vakkundige reparatie.

Soms is het niet mogelijk om de storing in één keer te verhelpen omdat er speciaal materiaal besteld moet worden. Dan treft de monteur een noodoplossing en wordt de reparatie afgemaakt bij een vervolgafspraak.

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

reparatie kunststof kozijnen