Lamella

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Lamella – Shutter raamdecoratie

Elegant en praktisch

Bent u op zoek naar raamdecoratie waarmee u zelf de lichtinval kunt bepalen? De KeJe Lamella is een nieuwe en compacte vorm van raambekleding, vergelijkbaar met shutters, die uitstekende controle biedt over het licht. Het tijdloze en elegante design maakt Lamella geschikt voor elk interieur.

Wat zijn Lamella?

De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep. Lamella’s staan bekend om hun flexibiliteit. De verticale jaloezieën kunnen worden aangepast om het lichtniveau te regelen en privacy te bieden. De draaibare lamellen maken het mogelijk om te spelen met lichtinval en schaduw, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling geven aan uw interieur.

Een shutters look met Lamella

Lamella’s bieden een uitstraling vergelijkbaar met shutters, maar met een ander mechanisme. Ze zijn elegant en kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Bij Venster Center zijn de lamella’s verkrijgbaar in verschillende breedtes, stoffen en texturen, waardoor ze perfect passen bij de afmetingen van uw ramen en bij uw decoratieve voorkeuren.

De voordelen van Lamella shutters

Lichtinval en privacy: Met lamella shutters kunt u de hoeveelheid lichtinval in uw ruimte eenvoudig regelen. Door de lamellen te draaien kunt u het natuurlijke licht filteren en de gewenste sfeer creëren. Daarnaast bieden lamella shutters ook uitstekende privacy, omdat u de lamellen volledig kunt sluiten.

Stijlvol en tijdloos: Lamella shutters geven uw interieur een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Met de verschillende kleuren en afwerkingen kunt u de lamella shutters perfect afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Duurzaamheid: Bij Venster Center hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Lamella shutters worden gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Dit betekent dat u jarenlang kunt genieten van uw lamella shutters zonder de noodzaak van regelmatige vervanging.

✓ Eenvoudig in Onderhoud: Lamella shutters zijn eenvoudig te onderhouden. Met een vochtige doek kunt u de lamellen gemakkelijk schoonmaken en stofvrij houden. Dit maakt lamella shutters een praktische en hygiënische keuze als raamdecoratie.

Bij dit product geldt een garantie van 1 jaar op de materialen

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Lamella raamdecoratie op maat bestellen

Bij Venster Center

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van lamella’s bij Venster Center. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat, om ons assortiment te bekijken of voor een vrijblijvende afspraak. Bij Venster Center streven we ernaar uw huis te verrijken met hoogwaardige raambekledingsopties zoals lamella’s.