Lamellen

  • Geen aanbetaling

  • Na montage ontvangt u per mail de factuur

  • De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken

Verticale lamellen als raambekleding

Tijdloos, praktisch en betaalbaar

Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie voor hoge of brede raampartijen, dan zijn onze op maat gemaakte lamellen ideaal. U kunt zelf de breedte van de lamellen bepalen en kiezen uit een breed scala aan kleuren. Verticale lamellen hebben een tijdloos karakter en passen perfect in elke woonruimte. Daarnaast kunt u met verticale raamlamellen moeiteloos de hoeveelheid licht regelen die uw huis binnenkomt.

Lamellen op maat

Bij Venster Center bieden we raamlamellen in diverse materialen, kleuren en breedtes aan, zodat ze perfect passen bij uw stijl en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een klassieke touch wilt toevoegen, onze raamlamellen bieden de mogelijkheid om uw interieur te verrijken.

De voordelen van verticale raamlamellen

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van lamellen voor uw ramen. Ten eerste bieden ze een hoge mate van privacy. Door de lamellen te kantelen, kunt u bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel u van buitenaf kunt zien. Ten tweede zijn raamlamellen zeer geschikt voor het reguleren van de temperatuur in uw woning. Door de lamellen te draaien, kunt u de hoeveelheid zonlicht die uw ramen binnenkomt, verminderen. Dit kan helpen om uw huis koeler te houden in de zomer en warmer in de winter. Ten slotte zijn raamlamellen een zeer onderhoudsvriendelijk type raamdecoratie. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger of een vochtige doek.

Contact opnemen
Mail ons
078 – 616 12 92
Route
Openingstijden
Afspraak

Lamellen bij Venster Center

Bij Venster Center

Bij Venster Center vindt u een ruime keuze aan raamlamellen voor uw ramen. Wij bieden lamellen in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Heeft u nog vragen over lamellen voor uw ramen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.